2013. december 19., csütörtök

Ma Elisabeth

Ma naaagyon fel vagyok dobódva, szóval egy ilyen ÁÁÁÁÁÁÁ bejegyzést hoztam nektek! Törit sajna nem tudtam írni :((
Szóval ma 19:00-kor fel gördül a függöny az Operett Színházban és elkezdődnek a nyitó zene akordjai....
Még a gondolattól is izgatott leszek. Főleg, hogy ott lesz személyes kedvencem Szabó P. Szilveszter, aki az örök Halál, de már sajnos nem játssza a szerepet, hogy a fiatal nemzedéknek is esélyt adjon a szakmába való betörésre.
De nézzük csak, miről szól a musical:
Ki ne ismerné minden idők legszebb és legszabadságvágyóbb emberét Sissit, aki Ferenc József feleségeként vonult be a történelembe. Róla és életéről szól ez a fantasztikus musical megspékelve egy túlvilági szerelmi szállal, ugyan is a Halál beleszeret Sissibe.
Na de nem részletezem tovább nem szeretnék poén gyilkos lenni. Aki érdekel megnézheti youtubeon, minden idők legjobb szerep osztásával.

A legjobb Halál és Elisabeth páros: Szabó P. Szilveszter és Janza Kata személyében :))

Később, ha elég nézettsége és sikere lesz a bejegyzésnek, kritika is fog születni illetve akár még több ilyen témájú bejegyzés.
És hogy eláruljak egy titkot, talán még Adélék életébe is bekerül az Elisabeth tiszteletemet kifejezve Erzsébet császárné iránt.
Valamint egy Sissis körömmel is készülök az előadásra, majd azt is megmutatom nektek :)) *nem csöppet sem vagyok Sissi mániákus :))*
Legyetek jók :)) 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése