2014. április 26., szombat

Blog kritika

Hellósztok! Érdekelt, hogy külső szemmel, ki, mit gondol a blogról ezért kértem egy kritikát az Adriminedesign blogtól, valamint tervezem, még több kritika kérését, a visszajelzések/tapasztalatok miatt. Persze Rátok is kíváncsi vagyok, de mivel csak ritkán adtok magatokról hírt *:((* ezért választottam a kritikákat :))
Íme:Stories of Dori
http://storiesofdori.blogspot.hu/

Kinézet:10/8

Nem tudom,mivel kezdjem. Nem olyan,hű de nagy problémáról van szó a kinézettel kapcsolatban, csak 2 aprócska észrevétel.
- A bejegyzéseid címének színe. Ha mondjuk egy más színt választanál ami egy kicsit jobban passzol a háttérhez: egy barack vagy világos barna. Az a keki zöld árnyalat, nem igazán oda illő.
- A másik pedig a fejléc. Egy fejléc ezerszer jobban mutatna, mint azok a össze szerkesztett képek.

Történet:10/10

Őszinte elismerésem a blogoddal kapcsolatban. Igazán ügyes vagy. Nekem nagyon tetszenek a bejegyzéseid, a pozitivitás amit sugároznak. A kis csináld magad ötletek, és az inspirációs képek.
Összesen:20/18

Igazán jó a blogod, és ezt nem csak úgy mondom. A kinézettel van egy icike-picike bibi,de egyszerűen lehet őket korrigálni. Remélem nem bántottalak meg a kritikában leírtakkal, és azt is remélem, hogy kielégítő volt.

Írta: Jázz. xx
Itt is üzenem, hogy igyekszem megfogadni a tanácsokat és köszönöm a jó pontokat :))

2 megjegyzés:

 1. Nagyon jó ötlet, hogy kritikákat kérsz, szerintem én is elgondolkozom rajta!:) Egyébként egyetértek a kritikával, én is nagyon szeretem a bejegyzéseidet amúgy.:)))

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Huhúú :)) Köszönöm! :)) Mivel Te is blogolsz *körül is nézek Nálad* gondolom, tudod, hogy milyen jó érzés amikor visszajeleznek az embernek, hogy van értelme annak amit csinálsz!!
   Szóval köszi a visszajelzést :)) Repesek :))

   Törlés